3. Sjov til søs med et firmaarrangement hos Actionboat

’Sjov’ er et vidt begreb, og det kan være vanskeligt at nå til enighed om, hvornår noget er sjovt. For nogle er det afgørende, at det bringer lattermusklerne i spil, mens det for andre står og falder med udfordringer.

Hos Actionboat ved vi godt, hvordan vi definerer, hvornår noget sjovt, og det indebærer netop en kombination af latter og udfordringer; nemlig vilde sejlture.

Af denne grund arrangerer vi sjov til søs og tilbyder en række spændende firmaarrangementer, således at alle kan få den vandoplevelse, de altid har drømt om. Nedenfor giver vi dig tre bud på vores sjoveste firmaarrangementer.

Til de farthungrende

Er du og dine medarbejdere til høj fart og pumpende adrenalin? Og er I ikke bange for at få vind i håret? Så er vores Highspeed Racing en oplagt mulighed for at kombinere socialt samvær med en enestående sejloplevelse.

Highspeed Racing indebærer, at vi sejler fra punkt A til B i meget høj hastighed. Denne type af firmaarrangement garanterer således ikke alene fart over feltet, men tilmed en oplevelse der sent vil gå i glemmebogen.

Til vandhundene

Høj fart og masser af dejlig saltvand. Disse ord er kendetegnende for Water Cast, der er navnet på endnu et af vores populære og sjove firmaarrangementer.

Denne aktivitet består i, at I springer i vandet, mens båden er i høj fart, hvormed I får en udfordrende, men fantastisk oplevelse af aktivitet på vandet.

Til de eventyrlystne

Er I knap så begejstrede for høj fart og adrenalinkick, tilbyder vi andre firmaarrangementer, der giver smil på læben på knap så hæsblæsende vis.

Ved Ocean Rafting sejler vi ud i vores både i et område, I drømmer om at udforske, og her giver vi os god tid til at kigge på naturen fra søsiden.

Altså byder firmaarrangementer hos Actionboat på sjove aktiviteter for alle, og kunne du tænke dig at arrangere et uforglemmeligt firmaarrangement, er du velkommen til at kontakte os hos Actionboat allerede i dag.

Læs mere

2. Spændende og nytænkende firmaarrangementer

Frisk luft, hurtige både, fællesskab og spænding. Sådan lyder Actionboats opskrift på et godt firmaarrangement, og vi gør vores absolut bedste for at skabe et sjovt og succesfuldt firmaarrangement, der henvender sig til alle typer af virksomheder.

Hos Actionboat skruer vi helt op for det sociale samvær ved at arrangere aktiviteter til søs, der har til formål at forbedre relationen mellem de personer, der til daglig har både faste roller og rutiner. På vandet kan man nemlig lægge dette bag sig og være sammen i et helt nyt, spændende miljø.

Kort sagt kan vores sejlture og vandaktiviteter knytte stærke bånd mellem medarbejdere med tydelige effekter på såvel det personlige som det professionelle plan.

Hvad kan vi tilbyde?

Hvor jeres sejltur skal starte, og hvordan denne skal udvikle sig, er op til jer at bestemme. I kan frit komme med ønsker og præferencer, hvorefter vi gør, hvad vi kan for at føre disse ud i livet.

Udover muligheden for selv at bestemme, har vi også etablerede ruter, og vi tilbyder alt fra adrenalinpumpende High Speed Race og Water Cast til betagende Ocean Rafting. High Speed race byder på fart i absolut særklasse, Water Cast indebærer hop fra båden i høj fart mens Ocean Rafting giver tid til fordybelse og observation af området, hvori vi sejler.

5 fordele ved et firmaarrangement på vandet

  1.   Det er de færreste, der har stor erfaring med aktiviteter til søs, hvorfor vandarrangementer giver alle en ny oplevelse.
  2.   En båd skaber unikke rammer for socialt samvær.
  3.   Muligheder for såvel adrenalinsus som fordybelse.
  4.   Masser af frisk luft og god energi.
  5.   Garanti for smil og latter.

Sikkerheden om bord

Når I arrangerer et firmaarrangement hos Actionboat, skal I ikke bekymre jer om sikkerheden om bord. Alle vores både er nemlig godkendt af Søfartsstyrelsen, og som et led i at overholde alle krav og regler, udleverer vi naturligvis redningsveste til alle, der stiger ombord, samt våddragter til de, som har Water Cast i vente.

I kan med andre ord sætte jer til rette med en god mavefornemmelse og forbedrede jer på en oplevelse I sent vil glemme!

Kunne I tænke jer at høre mere om jeres muligheder for at skabe spændende og nytænkende firmaarrangementer hos Actionboat, er I velkomne til at kontakte os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud.

Læs mere

1. Mangler du idéer til jeres næste firmaarrangement?

Mulighederne er mange, når man skal arrangere et firmaarrangementer, men det er langt fra alle muligheder, der er lige sjove. I forsøget på at gøre firmaarrangementet attraktivt for alle aldersgrupper og personligheder, er det altafgørende at stable et arrangement på benene, hvor ingen har en fordel på forhånd, men hvor alle derimod går ind til arrangementet på samme vilkår.

Dette gøres bedst ved at tænke ud af boksen og arrangere et firmaarrangement, der er anderledes, nytænkende og vigtigst af alt: Sjovt. Hos Actionboat i København har vi specialiseret os i at skræddersy anderledes firmaarrangementer til virksomheder fra alle brancher, og leder du efter inspiration til jeres næste firmaarrangement, giver vi dig her et indblik i vores udvalg af oplevelser.

Læs mere

En vandoplevelse for de eventyrlystne og adrenalinsultne

×

Menu

Ring op

Online booking

Skriv til os
Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om vores pakker - Skriv til os her